| Кандидатура за админ - StanDal0n3 | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
StanDal0n3
Брой мнения : 5 Points : 7 Join date : 22.02.2012
| Заглавие: Кандидатура за админ - StanDal0n3 Сря Фев 22, 2012 7:23 pm | |
| На колко години си? - 14г. Как се казвате? Даниел Ник в играта? StanDal0n3 Откога играеш в сървъра? 1 седмица, но ще продължавам да играя! Имаш ли опит като администратор, къде? Да, имам! В доста сървъри съм бил администратор, не помня вече, но сега съм в цс-трепет. Имал съм също малка верига сървъри Откъде си? Велико Търново Скайп за връзка: justanotheranonymous Можете ли да работите с амх менюто? Да, мога да кажа перфектно! | |
|
| |
pipo?! Сървър Администратори
Брой мнения : 122 Points : 144 Join date : 06.02.2012 Age : 31 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3 Сря Фев 22, 2012 8:03 pm | |
| НЕ категорично псуваш и не спазваш правилата | |
|
| |
StanDal0n3
| Заглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3 Сря Фев 22, 2012 8:17 pm | |
| - pipo?! написа:
- НЕ категорично псуваш и не спазваш правилата
ПСУВАМ ?! Сетих се.. Играх преди това "D2 Only" и ме изнервиха едни хакери пък и "underslash", "block" и др. ... пък админите викат забранено.. Не спазвам правилата ? Какво имаш предвид ? | |
|
| |
MariNkO
Брой мнения : 109 Points : 123 Join date : 11.02.2012 Age : 25
| Заглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3 Сря Фев 22, 2012 9:12 pm | |
| НЕ,НЕ и НЕ онзи път те хванах с kzh хак и админ иска да ми стана никога няма да си админ ! Не спазваш правилата като UnderCamp,Stab,FJ,UnderKill,TeamBlock и etc .. ! С мнението на пипо съм Няма да си админ ! Админ който нарушава правилата,много странно ! НЕ Не и НЕ ! Чао Чао и повече с никакъв не искам да те виждам иначе ще те банна ! За хак се банва от 10 часа до 1 ден ! Така че мисли по рано преди да изядеш бана ! Сигурен съм че от всички админи ще имаш НЕ ! Аз съм НЕ защото само се оплакват от тебе в сървъра ... ! Като например: "StanDal0n3 samo camp samo stab samo underkill" само цитирам какво казват защото нали в сървъра пишем на латинеца ... Веднъж те хванат с кзх хака така че не ми се оправдавай такива най ги мразя Аз съм твърдо и ОГРОМНО НЕЕЕ !!! И няма и да си го променя така че ... щом от мен и пипо имаш НЕ то остава още 2-3 админа а трябва от всички ЗА да имаш а от мен и пипо НЕ като имаш шансовете намаляват Админ може да не си в сървъра но играч Да и ако не те приемем (което е 100% вероятно) да не си смениш ника и да цъфнеш ... Поздрави | |
|
| |
StanDal0n3
| Заглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3 Сря Фев 22, 2012 9:40 pm | |
| - MariNkO написа:
- НЕ,НЕ и НЕ онзи път те хванах с kzh хак и админ иска да ми стана никога няма да си админ !
Не спазваш правилата като UnderCamp,Stab,FJ,UnderKill,TeamBlock и etc .. ! С мнението на пипо съм Няма да си админ ! Админ който нарушава правилата,много странно ! НЕ Не и НЕ ! Чао Чао и повече с никакъв не искам да те виждам иначе ще те банна ! За хак се банва от 10 часа до 1 ден ! Така че мисли по рано преди да изядеш бана ! Сигурен съм че от всички админи ще имаш НЕ ! Аз съм НЕ защото само се оплакват от тебе в сървъра ... ! Като например: "StanDal0n3 samo camp samo stab samo underkill" само цитирам какво казват защото нали в сървъра пишем на латинеца ... Веднъж те хванат с кзх хака така че не ми се оправдавай такива най ги мразя Аз съм твърдо и ОГРОМНО НЕЕЕ !!! И няма и да си го променя така че ... щом от мен и пипо имаш НЕ то остава още 2-3 админа а трябва от всички ЗА да имаш а от мен и пипо НЕ като имаш шансовете намаляват Админ може да не си в сървъра но играч Да и ако не те приемем (което е 100% вероятно) да не си смениш ника и да цъфнеш ... Поздрави Ох, ох и пак ох! КЗХ ?! ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ ПИЧ ?! Май не си наред с мозъка явно ? КЗХ работи само на протоокол 48 ! А аз дори незнам откъде да си го намеря.. Ъндеркил, камп и т.н. не ги правя откакто съм разбрал, че са забранени (Още 2-я ден като почнах да играя...) ! ФЖ.. Ми ядосвам се, че не мога да го мина и се мъча да го мина.. Ако съм последен гоня.. Камп нали е позволен ?! Тиймблок.. Ми кво да кажа.. аз скачам на една стълба и ти май скочи и малко по-високо удари се в мен и умря.. ДА НЕ СЪМ ИСКАЛ ДА ТЕ БЛОКНА (Тука се подразбира, че ти садна!) ?! Стаб.. Ми кво да кажа Слаш, Стаб - Ми да не бия ли к'во? Да седя и да гледам ли? Ми Ваша си работа.. Дали ще ме приемете или не - аз съм си подал кандидатурата Вие квото искате правете.. Искам да те питам КЗХ? За кое ? ДжиСтрейф-а ли ? Това, че ми се отдава не означава, че съм хак или бъни-хоп-а ? Играл съм тренирал съм и МОГА!!! Главния ми беше казал нещо - Зависта е силен наркотик П.С. Камп-ването е позволено... | |
|
| |
agrontw
Брой мнения : 27 Points : 31 Join date : 29.01.2012
| Заглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3 Чет Фев 23, 2012 10:37 am | |
| така вчера ти сложих бан псуваш ме ?? поправи ме ако греша "__" КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!!!!!!!!! няма смисъл да пишеш повече .. | |
|
| |
StanDal0n3
| Заглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3 Чет Фев 23, 2012 1:26 pm | |
| - agrontw написа:
- така вчера ти сложих бан псуваш ме ?? поправи ме ако греша "__" КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!!!!!!!!! няма смисъл да пишеш повече ..
Последно.. Вие (админите) като правите Ъндерслаш и ъндеркамп ? Няма нищо.. Аз или някой като го направи слай (дори бан - WTF?!).. Псувам? Не знам правилата? Първо някой от админите да ги научат.. И кой беше май маринко и той ме блокна видя ме и пак.. И к'Фо ? | |
|
| |
Брой мнения : 122 Points : 144 Join date : 06.02.2012 Age : 31 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3 Чет Фев 23, 2012 3:38 pm | |
| - StanDal0n3 написа:
- agrontw написа:
- така вчера ти сложих бан псуваш ме ?? поправи ме ако греша "__" КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!!!!!!!!! няма смисъл да пишеш повече ..
Последно.. Вие (админите) като правите Ъндерслаш и ъндеркамп ? Няма нищо.. Аз или някой като го направи слай (дори бан - WTF?!).. Псувам? Не знам правилата? Първо някой от админите да ги научат.. И кой беше май маринко и той ме блокна видя ме и пак.. И к'Фо ? спри да пишеш излагаш се според теб всички са криви само ти си прав .. нали знаеш на крива ракета и космоса и е крив | |
|
| |
StanDal0n3
| |
| |
MariNkO
Брой мнения : 109 Points : 123 Join date : 11.02.2012 Age : 25
| Заглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3 Чет Фев 23, 2012 4:22 pm | |
| - StanDal0n3 написа:
- pipo?! написа:
- StanDal0n3 написа:
- agrontw написа:
Последно.. Вие (админите) като правите Ъндерслаш и ъндеркамп ? Няма нищо.. Аз или някой като го направи слай (дори бан - WTF?!).. Псувам? Не знам правилата? Първо някой от админите да ги научат.. И кой беше май маринко и той ме блокна видя ме и пак.. И к'Фо ? спри да пишеш излагаш се според теб всички са криви само ти си прав .. нали знаеш на крива ракета и космоса и е крив Браво.. Много "остроумно" Престани да пишеш като някой админ ти напише нещо само спамиш ... така от всеки вече имаш НЕ освен зеп но няма смисъл ще съ Отхвърлен ... Стига спам да не изядеш бан и от форума ... | |
|
| |
iGzBG#DaRk^^ Администратор
Брой мнения : 122 Points : 166 Join date : 02.09.2011
| Заглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3 Чет Фев 23, 2012 4:26 pm | |
| Има право на мнение в неговата кандидатура , не говорете неподготвени .. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3 Чет Фев 23, 2012 4:55 pm | |
| [/quote] Престани да пишеш като някой админ ти напише нещо само спамиш ... така от всеки вече имаш НЕ освен зеп но няма смисъл ще съ Отхвърлен ... Стига спам да не изядеш бан и от форума ... [/quote] marinko това беше неуместно | |
|
| |
agrontw
Брой мнения : 27 Points : 31 Join date : 29.01.2012
| Заглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3 Пет Фев 24, 2012 10:16 am | |
| и от мен НЕ ) обяснения няма смисъл да давам само кат те видях как се обясняваш на админите които не вярвам да лъжат ... | |
|
| |
zex Администратор
Брой мнения : 173 Points : 237 Join date : 02.09.2011 Age : 26 Местожителство : Бругъз
| |
| |
iGzBG#-m00sK0- ;] Администратор
Брой мнения : 26 Points : 41 Join date : 14.09.2011
| Заглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3 Пон Фев 27, 2012 6:58 am | |
| Категорично НЕ!!!Много си позволяваш и постоянно командориш в сървъра | |
|
| |
zex Администратор
Брой мнения : 173 Points : 237 Join date : 02.09.2011 Age : 26 Местожителство : Бругъз
| |
| |
iGzBG#DaRk^^ Администратор
Брой мнения : 122 Points : 166 Join date : 02.09.2011
| Заглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3 Пет Мар 02, 2012 7:43 pm | |
| Редовен ли си вече , скоро не съм те виждал . | |
|
| |
zex Администратор
| Заглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3 Съб Мар 03, 2012 11:54 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3 | |
| |
|
| |
| Кандидатура за админ - StanDal0n3 | |
|