iGzBG HNS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

iGzBG HnS Bm

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Кандидатура за админ - StanDal0n3

Go down 
+3
MariNkO
pipo?!
StanDal0n3
7 posters
АвторСъобщение
StanDal0n3

Брой мнения : 5

Кандидатура за админ - StanDal0n3 Empty
ПисанеЗаглавие: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyСря Фев 22, 2012 7:23 pm

На колко години си? - 14г.
Как се казвате? Даниел
Ник в играта? StanDal0n3
Откога играеш в сървъра? 1 седмица, но ще продължавам да играя! Smile
Имаш ли опит като администратор, къде? Да, имам! В доста сървъри съм бил администратор, не помня вече, но сега съм в цс-трепет. Имал съм също малка верига сървъри Smile
Откъде си? Велико Търново
Скайп за връзка: justanotheranonymous
Можете ли да работите с амх менюто? Да, мога да кажа перфектно! Very Happy
Върнете се в началото Go down
pipo?!
Сървър Администратори
Сървър Администратори
pipo?!

Брой мнения : 122
Местожителство : Plovdiv

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyСря Фев 22, 2012 8:03 pm

НЕ категорично псуваш и не спазваш правилата
StanDal0n3

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyСря Фев 22, 2012 8:17 pm

pipo?! написа:
НЕ категорично псуваш и не спазваш правилата
ПСУВАМ ?! Сетих се.. Играх преди това "D2 Only" и ме изнервиха едни хакери пък и "underslash", "block" и др. ... пък админите викат забранено.. Не спазвам правилата ? Какво имаш предвид ?
MariNkO

MariNkO

Брой мнения : 109

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyСря Фев 22, 2012 9:12 pm

НЕ,НЕ и НЕ онзи път те хванах с kzh хак и админ иска да ми стана никога няма да си админ !
Не спазваш правилата като UnderCamp,Stab,FJ,UnderKill,TeamBlock и etc .. !
С мнението на пипо съм Wink
Няма да си админ ! Админ който нарушава правилата,много странно !
НЕ Не и НЕ ! Чао Чао и повече с никакъв не искам да те виждам иначе ще те банна !
За хак се банва от 10 часа до 1 ден ! Така че мисли по рано преди да изядеш бана !
Сигурен съм че от всички админи ще имаш НЕ !
Аз съм НЕ защото само се оплакват от тебе в сървъра ... !
Като например: "StanDal0n3 samo camp samo stab samo underkill" само цитирам какво казват защото нали в сървъра пишем на латинеца ... Wink
Веднъж те хванат с кзх хака така че не ми се оправдавай такива най ги мразя Evil or Very Mad Twisted Evil
Аз съм твърдо и ОГРОМНО НЕЕЕ !!!
И няма и да си го променя така че ... щом от мен и пипо имаш НЕ то остава още 2-3 админа а трябва от всички ЗА да имаш а от мен и пипо НЕ като имаш шансовете намаляват Wink Smile
Админ може да не си в сървъра но играч Да и ако не те приемем (което е 100% вероятно) да не си смениш ника и да цъфнеш ...
Поздрави Wink
StanDal0n3

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyСря Фев 22, 2012 9:40 pm

MariNkO написа:
НЕ,НЕ и НЕ онзи път те хванах с kzh хак и админ иска да ми стана никога няма да си админ !
Не спазваш правилата като UnderCamp,Stab,FJ,UnderKill,TeamBlock и etc .. !
С мнението на пипо съм Wink
Няма да си админ ! Админ който нарушава правилата,много странно !
НЕ Не и НЕ ! Чао Чао и повече с никакъв не искам да те виждам иначе ще те банна !
За хак се банва от 10 часа до 1 ден ! Така че мисли по рано преди да изядеш бана !
Сигурен съм че от всички админи ще имаш НЕ !
Аз съм НЕ защото само се оплакват от тебе в сървъра ... !
Като например: "StanDal0n3 samo camp samo stab samo underkill" само цитирам какво казват защото нали в сървъра пишем на латинеца ... Wink
Веднъж те хванат с кзх хака така че не ми се оправдавай такива най ги мразя Evil or Very Mad Twisted Evil
Аз съм твърдо и ОГРОМНО НЕЕЕ !!!
И няма и да си го променя така че ... щом от мен и пипо имаш НЕ то остава още 2-3 админа а трябва от всички ЗА да имаш а от мен и пипо НЕ като имаш шансовете намаляват Wink Smile
Админ може да не си в сървъра но играч Да и ако не те приемем (което е 100% вероятно) да не си смениш ника и да цъфнеш ...
Поздрави Wink
Ох, ох и пак ох! КЗХ ?! ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ ПИЧ ?! Май не си наред с мозъка явно ? КЗХ работи само на протоокол 48 ! А аз дори незнам откъде да си го намеря.. Ъндеркил, камп и т.н. не ги правя откакто съм разбрал, че са забранени (Още 2-я ден като почнах да играя...) ! ФЖ.. Ми ядосвам се, че не мога да го мина и се мъча да го мина.. Ако съм последен гоня.. Камп нали е позволен ?! Тиймблок.. Ми кво да кажа.. аз скачам на една стълба и ти май скочи и малко по-високо удари се в мен и умря.. ДА НЕ СЪМ ИСКАЛ ДА ТЕ БЛОКНА (Тука се подразбира, че ти садна!) ?! Стаб.. Ми кво да кажа Слаш, Стаб - Ми да не бия ли к'во? Да седя и да гледам ли? Ми Ваша си работа.. Дали ще ме приемете или не - аз съм си подал кандидатурата Вие квото искате правете.. Искам да те питам КЗХ? За кое ? ДжиСтрейф-а ли ? Това, че ми се отдава не означава, че съм хак или бъни-хоп-а ? Играл съм тренирал съм и МОГА!!! Главния ми беше казал нещо - Зависта е силен наркотик Wink

П.С. Камп-ването е позволено...
agrontw

Брой мнения : 27

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyЧет Фев 23, 2012 10:37 am

така вчера ти сложих бан псуваш ме ?? поправи ме ако греша "__" КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!!!!!!!!! няма смисъл да пишеш повече ..
StanDal0n3

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyЧет Фев 23, 2012 1:26 pm

agrontw написа:
така вчера ти сложих бан псуваш ме ?? поправи ме ако греша "__" КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!!!!!!!!! няма смисъл да пишеш повече ..

Последно.. Вие (админите) като правите Ъндерслаш и ъндеркамп ? Няма нищо.. Аз или някой като го направи слай (дори бан - WTF?!).. Псувам? Не знам правилата? Първо някой от админите да ги научат.. И кой беше май маринко и той ме блокна видя ме и пак.. И к'Фо ?
pipo?!
Сървър Администратори
Сървър Администратори
pipo?!

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyЧет Фев 23, 2012 3:38 pm

StanDal0n3 написа:
agrontw написа:

Последно.. Вие (админите) като правите Ъндерслаш и ъндеркамп ? Няма нищо.. Аз или някой като го направи слай (дори бан - WTF?!).. Псувам? Не знам правилата? Първо някой от админите да ги научат.. И кой беше май маринко и той ме блокна видя ме и пак.. И к'Фо ?
спри да пишеш излагаш се според теб всички са криви само ти си прав .. нали знаеш на крива ракета и космоса и е крив Smile
StanDal0n3

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyЧет Фев 23, 2012 3:43 pm

pipo?! написа:
StanDal0n3 написа:
agrontw написа:

спри да пишеш излагаш се според теб всички са криви само ти си прав .. нали знаеш на крива ракета и космоса и е крив Smile

Браво.. Много "остроумно" Smile
MariNkO

MariNkO

Брой мнения : 109

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyЧет Фев 23, 2012 4:22 pm

StanDal0n3 написа:
pipo?! написа:
StanDal0n3 написа:
agrontw написа:

Браво.. Много "остроумно" Smile
Престани да пишеш като някой админ ти напише нещо само спамиш ... така от всеки вече имаш НЕ освен зеп но няма смисъл ще съ Отхвърлен ...
Стига спам да не изядеш бан и от форума ...
iGzBG#DaRk^^
Администратор
Администратор
iGzBG#DaRk^^

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyЧет Фев 23, 2012 4:26 pm

Има право на мнение в неговата кандидатура , не говорете неподготвени ..
https://igzbg.bulgarianforum.net
pipo?!
Сървър Администратори
Сървър Администратори
pipo?!

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyЧет Фев 23, 2012 4:55 pm

[/quote] Престани да пишеш като някой админ ти напише нещо само спамиш ... така от всеки вече имаш НЕ освен зеп но няма смисъл ще съ Отхвърлен ...
Стига спам да не изядеш бан и от форума ... [/quote] marinko това беше неуместно Wink
agrontw

Брой мнения : 27

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyПет Фев 24, 2012 10:16 am

и от мен НЕ Smile) обяснения няма смисъл да давам само кат те видях как се обясняваш на админите които не вярвам да лъжат ...
zex
Администратор
Администратор
zex

Брой мнения : 173
Местожителство : Бругъз

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyПет Фев 24, 2012 5:48 pm

WTFFF два дни да не влезе човек и гледай какво става Very Happy относно кандидатурата аз съм не
iGzBG#-m00sK0- ;]
Администратор
Администратор

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyПон Фев 27, 2012 6:58 am

Категорично НЕ!!!Много си позволяваш и постоянно командориш в сървъра
zex
Администратор
Администратор
zex

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyПон Фев 27, 2012 3:20 pm

дарк време е да решиш дали е отхварлен или не Very Happy момчето чака сигурно 1 месец вече Very Happy
iGzBG#DaRk^^
Администратор
Администратор
iGzBG#DaRk^^

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyПет Мар 02, 2012 7:43 pm

Редовен ли си вече , скоро не съм те виждал . Shocked
https://igzbg.bulgarianforum.net
zex
Администратор
Администратор
zex

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 EmptyСъб Мар 03, 2012 11:54 pm

А БЕ махай го вече бе ... той напусна сървъра и не цука тука и почти всички админи са му дали НЕ ... не знам какво още чакаш Sleep Suspect scratch
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - StanDal0n3   Кандидатура за админ - StanDal0n3 Empty

Кандидатура за админ - StanDal0n3
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кандидатура за Админ
» Кандидатура за админ в IGZ BM
» Кандидатура за админ
» Кандидатура за админ
» Кандидатура за админ iNk ^_x

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите