iGzBG HNS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

iGzBG HnS Bm

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Кандидатура за админ в IGZ BM

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
SceNdeR

Брой мнения : 2

Кандидатура за админ в IGZ BM Empty
ПисанеЗаглавие: Кандидатура за админ в IGZ BM   Кандидатура за админ в IGZ BM EmptyПет Мар 02, 2012 1:46 pm

На колко години си?15.
Как се казвате?Станислав.
Ник в играта?SceNdeR
Откога играеш в сървъра?ем играя от 3 дена.
Имаш ли опит като администратор, къде?ем да имах си server БМ и бях админ в KB Gam!nG , Csgaming и т.н.
Откъде си?от София.
Скайп за връзка:con_cena561
Можете ли да работите с амх менюто?Отлично.
И да кажа защо искам админ:Искам админ щото има хора които псуват , обиждат , блокват , стабват , kампват и т.н.
Върнете се в началото Go down
MariNkO

MariNkO

Брой мнения : 109

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ в IGZ BM   Кандидатура за админ в IGZ BM EmptyПет Мар 02, 2012 5:45 pm

Нямаш право да пишеш в цветно на Зеп дарк му е позволил и аз съм НЕ
Не играеш от 3 дена а от днеска а и дори и да е от 3 дена пак съм НЕ минимум 7 дни трябва твърдо НЕ много се глезите ... играйте 30 минути регвате се и веднага Кандидатура НЕЕ престанете ... първо не сте опознали сървъра и админите и играчите и админ искате да ставане спрете се от мен твърдо НЕ и да спазваш правилата пак няма да ти дам Да ! От мен НЕ Mad Mad
zex
Администратор
Администратор
zex

Брой мнения : 173
Местожителство : Бругъз

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ в IGZ BM   Кандидатура за админ в IGZ BM EmptyПет Мар 02, 2012 5:55 pm

Ти па хахахахаха днеска дето ми се скара за слаша напрал ме садна от всякаде : "защо ме слаи бе тъп само ако се кил със слаш има слаи тъпак" Very Happy Very Happy ПРОСТО СЪМ ПОТРЕСЕН БЕЗ МИНУТИ В СМЕТКАТА ИЛИ ПАРИ ВЪВ ВАЛЧЕРА АДМИН НЕ ТЕ ВИЖДАМ СКОРО Кандидатура за админ в IGZ BM Icon_smile

Последната промяна е направена от zex на Пет Мар 02, 2012 6:32 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти (Reason for editing : Намали тона , приятелче)
SceNdeR

Брой мнения : 2

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ в IGZ BM   Кандидатура за админ в IGZ BM EmptyПет Мар 02, 2012 6:19 pm

НЕ съм те обидил или псувал имаш грешка !
iGzBG#DaRk^^
Администратор
Администратор
iGzBG#DaRk^^

Брой мнения : 122

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ в IGZ BM   Кандидатура за админ в IGZ BM EmptyПет Мар 02, 2012 7:40 pm

Нов си , сорка браточко
https://igzbg.bulgarianforum.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ в IGZ BM   Кандидатура за админ в IGZ BM Empty

Кандидатура за админ в IGZ BM
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кандидатура за Админ
» Кандидатура за админ
» Кандидатура за Админ
» Кандидатура за админ
» Кандидатура за админ

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите