iGzBG HNS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

iGzBG HnS Bm

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Кандидатура за админ - Deathwhisper`s

Go down 
+3
pipo?!
MariNkO
Deathwhisper
7 posters
АвторСъобщение
Deathwhisper

Брой мнения : 4

Кандидатура за админ - Deathwhisper`s Empty
ПисанеЗаглавие: Кандидатура за админ - Deathwhisper`s   Кандидатура за админ - Deathwhisper`s EmptyНед Фев 19, 2012 2:58 pm

На колко години си? 15..
Как се казвате? Виктор
Ник в играта? Deathwhisper`s
Откога играеш в сървъра? Няма да лъжа.. играя не по малко от 2 дена Smile
Имаш ли опит като администратор, къде? Имал съм собствена верига от сървъри.. и да бил съм админ в най-различни други сървъри
Откъде си? Разград
Скайп за връзка: viktordik0v
Можете ли да работите с амх менюто? Да!
Върнете се в началото Go down
MariNkO

MariNkO

Брой мнения : 109

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - Deathwhisper`s   Кандидатура за админ - Deathwhisper`s EmptyНед Фев 19, 2012 8:17 pm

sddas ти какъв си че да гласуваш или да казваш кой кога да кандидатства и колко да играе той когато си иска може да кандидатства и не пиши в темата ако не си сървър админ/администратор ! Правиш СПАМ !
По Темата:Аз съм Пас за сега до утре ще се изкажа !
pipo?!
Сървър Администратори
Сървър Администратори
pipo?!

Брой мнения : 122
Местожителство : Plovdiv

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - Deathwhisper`s   Кандидатура за админ - Deathwhisper`s EmptyПон Фев 20, 2012 9:47 pm

днес те видях в сървъра спазваш правилата ще те погледам още няколко дни и ще ти кажа моя отговор
MariNkO

MariNkO

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - Deathwhisper`s   Кандидатура за админ - Deathwhisper`s EmptyПон Фев 20, 2012 10:17 pm

Казах ти ще си кажа мнението днес.Щях да ти дам ЗА но точно на дъст4 на деагле в тунела горе на кашона ти от долу ме килна на леда дето се ходи към деагле отдолу ме килна и ти каза има ли смисъл да се качвам и аз ти отговорих да защото това се нарича UnderCamp ! За сега съм НЕ но това може да се промени ! През другите 3-4 дена ако се промениш ще ти гласувам доверие с ЗА зависи ако се промениш или ако не си отхвърлен до тогава ... !
agrontw

Брой мнения : 27

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - Deathwhisper`s   Кандидатура за админ - Deathwhisper`s EmptyЧет Фев 23, 2012 10:40 am

маринко :Д момчето е направило една грешка и тя не е фатална Smile) не съди по това .. една грешка .. но ако сспазва правилата тази една грешкка мога си затвора очите и аз Smile) ам иначе съм Пасс за сега да те наблюдавам 2-3 дена Smile
iGzBG#-m00sK0- ;]
Администратор
Администратор

Брой мнения : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - Deathwhisper`s   Кандидатура за админ - Deathwhisper`s EmptyПет Фев 24, 2012 7:47 am

Категорично НЕ!!! Докато съм в сървъра то си Fj и след като го слайна тои ми се разкрещи.Така че сори
pipo?!
Сървър Администратори
Сървър Администратори
pipo?!

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - Deathwhisper`s   Кандидатура за админ - Deathwhisper`s EmptyПет Фев 24, 2012 8:52 am

Аз казвам да когато те засека не ми правиш проблеми Smile
agrontw

Брой мнения : 27

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - Deathwhisper`s   Кандидатура за админ - Deathwhisper`s EmptyПет Фев 24, 2012 10:13 am

Аз също съм НЕ Smile)
Deathwhisper

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - Deathwhisper`s   Кандидатура за админ - Deathwhisper`s EmptyПет Фев 24, 2012 10:46 am

iGzBG#-m00sK0- ;] написа:
Категорично НЕ!!! Докато съм в сървъра то си Fj и след като го слайна тои ми се разкрещи.Така че сори

Чакай малко? Кога пък съм тръгнал да ти се разкрещявам? Винаги съм казвал , че е моя грешката ...... Точно 1 път когато наистина си прайх FJ някой от админи-те ме слейна и казах че наистина е било така.. и се извиних?!?!!

EDIT: А , ако е имало нещо такова.. извинявам се Smile
MariNkO

MariNkO

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - Deathwhisper`s   Кандидатура за админ - Deathwhisper`s EmptyПет Фев 24, 2012 4:15 pm

Следя по мненията на agron и m00sk0 и аз съм твърдо НЕ защото ме UnderKill миналия път и си FJ ... виждал съм те така че НЕ от мен !!
За да си админ трябва да спазваш всички правила дори и да съм качен някъде и ти от долу да можеш да ме стигнеш и да ме убиеш това е UnderKill и нямаш право !
UnderKill=Slay !
Deathwhisper

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - Deathwhisper`s   Кандидатура за админ - Deathwhisper`s EmptyПет Фев 24, 2012 4:47 pm

MariNkO написа:
Следя по мненията на agron и m00sk0 и аз съм твърдо НЕ защото ме UnderKill миналия път и си FJ ... виждал съм те така че НЕ от мен !!
За да си админ трябва да спазваш всички правила дори и да съм качен някъде и ти от долу да можеш да ме стигнеш и да ме убиеш това е UnderKill и нямаш право !
UnderKill=Slay !

Това беше единствената ми грешка , която бях направил тогава...и ти казах извинявай , че няма да се повтори повече ..
pipo?!
Сървър Администратори
Сървър Администратори
pipo?!

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - Deathwhisper`s   Кандидатура за админ - Deathwhisper`s EmptyПет Фев 24, 2012 5:32 pm

Според мен всеки има право на шанс случва се да сгреши човек Smile
zex
Администратор
Администратор
zex

Брой мнения : 173
Местожителство : Бругъз

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - Deathwhisper`s   Кандидатура за админ - Deathwhisper`s EmptyПет Фев 24, 2012 10:35 pm

абе стига сте писали : ще помисля ще те гледам как си и тем подобни. Тва го праите само за мнения и е тъпо само спамите в кандидатурите ... Относно самата кандидатура аз съм против Sad
iGzBG#DaRk^^
Администратор
Администратор
iGzBG#DaRk^^

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - Deathwhisper`s   Кандидатура за админ - Deathwhisper`s EmptyСъб Фев 25, 2012 12:48 pm

Bhop scripter....
https://igzbg.bulgarianforum.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ - Deathwhisper`s   Кандидатура за админ - Deathwhisper`s Empty

Кандидатура за админ - Deathwhisper`s
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кандидатура за Админ
» Кандидатура за админ в IGZ BM
» Кандидатура за админ
» Кандидатура за админ
» Кандидатура за админ iNk ^_x

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите