iGzBG HNS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

iGzBG HnS Bm

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Кандидатура за администратор - SacredHeals

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
kReedZz <sideways>

Брой мнения : 6

Кандидатура за администратор - SacredHeals  Empty
ПисанеЗаглавие: Кандидатура за администратор - SacredHeals    Кандидатура за администратор - SacredHeals  EmptyСъб Фев 11, 2012 1:03 am

На колко години си?15
Как се казвате?Иво
Ник в играта?SacredHeals имам нов ник но ще го кажа на DaRk като го написах тука не се показа целия Smile
Откога играеш в сървъра?Доста време но с други никове но сега няма да споменавам какви.Казал съм ги на DaRk^^ на скайп.
Имаш ли опит като администратор, къде?Да,имам бил съм админ 2 пъти в eTL GaminG.
Откъде си?Добрич но сега съм в Лондон.
Скайп за връзка:serial_killer933
Можете ли да работите с амх менюто?Да,Разбира се и то голям,така че не се притеснявайте .. Smile

Последната промяна е направена от SacredHeals на Нед Фев 12, 2012 10:36 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
iGzBG#DaRk^^
Администратор
Администратор
iGzBG#DaRk^^

Брой мнения : 122

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за администратор - SacredHeals    Кандидатура за администратор - SacredHeals  EmptyНед Фев 12, 2012 12:09 am

"Скайп за връзка:Главния ми го има." , не го считам за отговор , напиши си го ..
https://igzbg.bulgarianforum.net
agrontw

Брой мнения : 27

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за администратор - SacredHeals    Кандидатура за администратор - SacredHeals  EmptyНед Фев 12, 2012 1:49 pm

не
kReedZz <sideways>

Брой мнения : 6

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за администратор - SacredHeals    Кандидатура за администратор - SacredHeals  EmptyПон Фев 13, 2012 10:56 am

и защо не поне се обоснови а и нямаш причина да ми дадеш НЕ! Но ти решаваш пак казвам аз спазвам правилата ! Всичко но не знам защо си ми дал Не без причина това че съм Wear Umbrella ? от еТ* не може да ми дадеш НЕ... Shocked
iGzBG#DaRk^^
Администратор
Администратор
iGzBG#DaRk^^

Брой мнения : 122

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за администратор - SacredHeals    Кандидатура за администратор - SacredHeals  EmptyПон Фев 13, 2012 6:22 pm

Той дори не знаеше , че си Wear , и нямаш право да му казваш какво и как да пише на Кандидатурите .
https://igzbg.bulgarianforum.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за администратор - SacredHeals    Кандидатура за администратор - SacredHeals  Empty

Кандидатура за администратор - SacredHeals
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кандидатура за админ
» Кандидатура за админ
» Кандидатура за Админ
» Кандидатура за админ
» Кандидатура за админ

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите