| пипо да се маха !!! | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
agrontw
Брой мнения : 27 Points : 31 Join date : 29.01.2012
| Заглавие: пипо да се маха !!! Съб Мар 03, 2012 11:17 pm | |
| хайде да започна : така значи 1-во бях а почивка 5 дена от 28 до 3 март. влизам тая вечер и видях че credo е админ и попитах защо е админ и пипо почна да се прави на инт и да ме псува ) ЗЕХ беше в сервера тои ще потварди това не е пурвото такова държание от страна на пипо 1-вия път нямах свидетел или доказателства ) сега обаче имам ) без причина без нищо тои се прави на интересен ) очаквам отговори АЗ СУМ ЗАААААА да се МАХА !!!! както му дадох да за да стане админ така сега съм За да се маха .. може мнението ми да не се зачете но съм длъжен да кажа ) | |
|
| |
agrontw
| Заглавие: Re: пипо да се маха !!! Съб Мар 03, 2012 11:34 pm | |
| Така като гледам беше псувал в една тема и не си иска правата .. цитирам : маината ви на сички ако искате махаите ми правата !! | |
|
| |
zex Администратор
Брой мнения : 173 Points : 237 Join date : 02.09.2011 Age : 26 Местожителство : Бругъз
| Заглавие: Re: пипо да се маха !!! Съб Мар 03, 2012 11:41 pm | |
| | |
|
| |
iGzBG#DaRk^^ Администратор
Брой мнения : 122 Points : 166 Join date : 02.09.2011
| Заглавие: Re: пипо да се маха !!! Нед Мар 04, 2012 12:09 am | |
| Ще си оправите отношенията , като гледам агроне всички са проблемни за теб . Агро ти к'фо се праиш , че не си виждал credo , спомням си преди седмица ( не съм сигурен дали е седмица) и ми ревеше му махна правата , айде спрете с ТЕЗИ БАНАЛНИ ТЕМИ | |
|
| |
pipo?! Сървър Администратори
Брой мнения : 122 Points : 144 Join date : 06.02.2012 Age : 31 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: пипо да се маха !!! Нед Мар 04, 2012 9:02 am | |
| ЗЕП ГО КАЗА абсолутно точно когато агро влезна и попита за кредо аз казах че е много по редовен от него и че грам агро не влиза затова въпроса му е неуместен .. а за някви псувни тва са пълни измишлотини | |
|
| |
agrontw
| Заглавие: Re: пипо да се маха !!! Нед Мар 04, 2012 9:07 am | |
| Хмм Credo не си го спомням преди седмица .. а и да е бил админ е бил само с ника кредо а сега има друг ник... и това че съм бил на почивка не му дава основание да почва се заяжда .. и да ме псува ) щот излезна от сервера а щях да го бана за псувни 1 час без причина почна ) .. абе дарк кои е проблемен :?? за мен ?? за маринко и другите да казвам нещо не нали :?? така че аре да се маха ) ТЕМАТА НЕ Е БАНАЛНА ИСКАМ ДА СЕ МАХА ) БИЛ НА 19 НЕ МУ ЛИЧИ АЗ СПРЯХ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ С НЕГО СЕГА ТОИ ПОЧНА ) МИСЛЯ ЧЕ СЪМ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ В СЕРВЕРА ) ДАДООХ МУ за ЗА ДА СТАНЕ ААДМИН СЕГА МУ ДАВАМ за ДА СЕ МАХА )) | |
|
| |
agrontw
| Заглавие: Re: пипо да се маха !!! Нед Мар 04, 2012 9:09 am | |
| пипо : Знаите ли кво писна ми тук вече 1 седмица всеки се заяжда с мен мислите се за много големи и ги аиде майната ви ако искате махаите ми права аз няма да се тормозя заради вас щом мислите че съм в грешка дарк да ми маха правата !!! Е ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО ) дарк имаш работа за вършене )) | |
|
| |
agrontw
| Заглавие: Re: пипо да се маха !!! Нед Мар 04, 2012 9:10 am | |
| Не знам кои се е заяждал с него, ама аз не съм бил тука ) така че да си успокой нервите ако не да дойде аз ще до успокоя ) | |
|
| |
BaTboIkO<3
Брой мнения : 3 Points : 5 Join date : 02.03.2012
| Заглавие: Re: пипо да се маха !!! Нед Мар 04, 2012 9:12 am | |
| Пич едитвай си мненията не пиши 3 едно след друго | |
|
| |
agrontw
| Заглавие: Re: пипо да се маха !!! Нед Мар 04, 2012 9:14 am | |
| - BaTboIkO<3 написа: